Home

Muhamed Bešić sljedeće sezone napada titulu Premiershipa!

14 Jun

Muhamed Bešić sljedeće sezone napada titulu Premiershipa!

Svako malo engleski mediji donesu nam neku informaciju o interesu velikih premijerligaških klubova za nekog igrača, ali rijetko se u tekstovima donose kompletne liste želja.

No, tu i tamo pojavi se poneka projekcija koja odmah privuče veliku pažnju. Tako je bilo danas kada je svjetlo dana ugledala (navodna) spektakularna lista želja slavnog Evertona.

Karamele imaju bogate vlasnike koji su konačno odlučile napraviti tim kadar borbe za najviše pozicije. A ko se nalazi na toj listi?

Najugledniji britanski mediji bruje:

Jordan Pickford (Sunderland), Davy Klaassen (Ajax), Gylfi Sigurdsson (Swansea), Michael Keane (Burnley), Cuco Martina (Southampton) Sandro Ramirez (Malaga). E sad, neki će se zapitati – ko su ovi ljudi, ali prosječnom poznavatelju fudbalskih prilika na Otoku neće trebati dodatno objašnjenje.

Uz već sasvim solidan tim, pojačanja i ostanak Lukakua, imamo sasvim jasnog rivala u borbi za najviši plasman. Još ako u obzir uzmemo važnu činjenicu i starosnu strukturu liste želja, sve će nam biti jasno. 

Sve ove igrače već odavno žele i mnogo bogatiji klubovi od Evertona, ali izgleda je ipak stigao trenutak kada će slavni klub iz Liverpoola odriješiti kesu i vratiti se na staze stare slave. Vrijeme je! Neka show počne.

 

(Izvor: n1info.com.)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top