Na Facebooku razotkriven još jedan manijak: Bravar iz Brčkog slao djevojčici erotske snimke (FOTO)

Građani su na društvenoj mreži Facebook razotkrili još jednog pedofila iz Brčkog. U klopku lažnog profila 13-godišnje djevojčice, iza koje stoji tim srbijanske neprofitne organizacije “Borba protiv pedofilije”, upao je S. T., bravar iz Brčkog.

Hakiran profil

Pedofil S. T. navodio je djevojčicu da mu pošalje fotografije svog nagog tijela. Nije mu zasmetalo kada mu je djevojčica kazala da ima samo 13 godina. On joj je opisivao kako bi se mazili. Poslao joj je čak i video svog nagog tijela navodeći je da i ona to uradi.

- Spavaš li … Diraš li se, jesi li raširila noge dok pišemo… da te ljubim i mazim… Bi li htjela da imaš momka - pisao je S. T. lažnoj djevojčici.  

Nakon što je shvatio da je razotkriven, S. T. je na svom profilu napisao: “Neko mi je hakovao profil, izvinjavam se ako nešto dobijete neprikladno”.

Građani su ovaj slučaj prijavili Policiji Brčko Distrikta BiH, odakle nam je potvrđeno da će provjeriti navode iz prijave.

- Policija Brčko Distrikta BiH je na društvenoj mreži uočila navedeno i poduzela određene mjere i radnje. O svemu je obaviješten dežurni tužilac i trenutno se rade istražne radnje, prikupljaju se podaci i obavještenja u skladu sa zakonskim odredbama - kazao nam je Halid Emkić, portparol Policije Brčko Distrikta BiH.

U martu ove godine preko istog lažnog profila razotkriven je još jedan Brčak. Fudbalski sudija i električar, kako je navedeno na Facebook profilu M. J. (37), bez imalo oklijevanja počeo je razgovor sa "13-godišnjakinjom".

Podnesena prijava

Pitao ju je li se ikada ljubila do sada i bi li to voljela. Tražio je od nje da se slika bez pidžame, govoreći joj kako je lijepa.

"Djevojčica" je bila nepovjerljiva kako bi zamka bila što uvjerljivija, ali ju je pedofil tek tada nastavio uvjeravati da se slika gola, uz obećanje da to neće 

U policiji Distrikta Brčko tada je potvrđeno da je protiv M. J. podnesena prijava.

 Perverznjak iz Travnika 

U sličnu zamku je u aprilu ove godine upao pedofil S. S. iz Travnika. Manijak je od djevojčice, o čemu svjedoče perverzne poruke, tražio da se slika ili snima gola, a on će, kako je napisao, isto to učiniti za nju.

 Otkriven Visočanin

U martu ove godine razotkriven je K. Š. iz Visokog. Vrlo brzo je upao u igru te, bez imalo oklijevanja, započeo razgovor sa “13-godišnjakinjom”. U porukama seksualnog sadržaja tražio je da mu pošalje svoje fotografije eksplicitnog sadržaja.  

- Bi li voljela gledati kako se ja mazim na kameru? Hajde, upali kameru, pokaži mi sve. Idi, uslikaj se. Hoćeš li? Spusti hlače - samo su neke od poruka koje je poslao.

screenshot-11