Home

Na male ekrane se vraćaju Will i Grace

02 Sep

Na male ekrane se vraćaju Will i Grace

Kuća NBC objavila je novi teaser trailer za reizdanje serije Will&Grace, koja se na male ekrane vraća nakon jedanaest godina van etera.

Te 2006. godine, kad je serija došla do svog (prvog) finala, obožavatelji širom svijeta bili su neutješni, no eto, trebali su pričekati samo jedanaest godina kako bi vidjeli svoje omiljene junake Willa, Grace, Jacka i Karen u novim avanturama, piše Dailymail.com.

U novom traileru možemo vidjeti kompilaciju isječaka iz prošlih sezona, kao i isječke iz epizoda koje ćemo tek gledati. Iako je serija završila pogledom u budućnost, u kojoj Will i Grace nisu više živjeli skupa, ali ni razgovarali, Erick McCormack, koji glumi Willa, uvjerio je fanove kako se nova sezona neće baviti tom situacijom.

Nastavlja se, kaže McCormack, od tamo otkuda je sve i započelo - iz njihova njujorškoga stana. Will i Grace stanuju skupa, Jack živi preko puta, a Karen je i dalje bogata.

Vraćamo se tom životu.

Publika je seriju obožavala zbog jedinstvenog humora, manevriranja neuspješnim ljubavnim vezama i neizbježnim komentarima na zbivanja u svijetu, društvu i općenito u popularnoj kulturi. Iz NBC-ja se nadaju kako će publika s jednakim oduševljenjem gledati reizdanje serije, s obzirom na to da su se odlučili snimiti i drugu sezonu, iako prva još nije niti emitirana, a ne mogu znati hoće li taj potez opravdati njezina gledanost.

 

(Izvor:Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top