Home

Način na koji je Ronaldo izabrao majku svojim blizancima će vas zgroziti!

17 Aug

Način na koji je Ronaldo izabrao majku svojim blizancima će vas zgroziti!

Prije mjesec dana Cristiano Ronaldo svijetu je otkrio da je drugi puta u životu postao otac, ovoga puta njegovu porodicu povećala su dva blizanca, Eva i Mateo.

Matea i Evu je svijetu predstavio na društvenoj mreži Instagram i tada je postalo jasno da su glasine bile istinite. Surogat majka je iz Kalifornije gdje su bebe i rođene, a za takav potez se odlučio zbog toga što takav način oplodnje je zabranjen u Španiji a u Portugalu je dijelimično dozvoljen, ali u primjeru da je otac samohran i u Portugalu je zabranjeno na taj način povećati svoju porodicu.

U javnost su sada dostigli i dokumenti koji otkrivaju da su se blizanci rodili u mjestu pored San Diega u Kaliforniji u bolnici Sharp Grossmont. Prvi na svijet je stigao muškarac a minutu kasnije za njim je stigla i Ronaldova kćerkica Eva.

Advokatkinja i savjetnica za ove i slične situacije Stephanie Caballero je izjavila da agencije koje traže zamjensku majku u primjeru blizanaca zarade oko 140.000 eura a od tog iznosa majka dobije oko 40.000 eura.

Ronaldo je inače jaja majke izabrao između stotinu majki, a pri izboru bili su mu dostupne fotografije i kompletna biografija dotične osobe. Bilo mu je važno da djeca imaju sportski gen pa je s toga izabrao jaja sportašice, a majka inače ima latinski gen, što je takođe igralo veliku ulogu prilikom izbora.

 

(Izvor: Sop.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top