Najljepša žena Jugoslavije zbog ljubavi je prošla pravi pakao (VIDEO)

Home

Najljepša žena Jugoslavije zbog ljubavi je prošla pravi pakao (VIDEO)

Da je ljepota kazna koliko i blagoslov na svojoj koži osjetila je i Suzana Žunić, koja je davne 1988. godine ponijela titulu Miss Jugoslavije.

Osvojivši prestižnu lentu, dospjela je u centar pažnju te postala tiha patnja mnogim muškarcima dok su je drugi gledali samo kao još jedan trofej koji treba osvojiti. Jedan od njih bio je i Igor Štimac, koji je 1987. donio Jugoslaviji zlato na svjetskom juniorskom prvenstvu u Čileu.

Kako su oboje bili pozivani na najznačajnije prijeme u zemlji, nije prošlo puno vremena prije nego su se sreli i počeli romansu.

Brak koji je uslijedio i trajao 19 godina mnogima je djelovao kao ideal sreće. Imali su sve: Uspjeh, ljepotu, popularnost i poštovanje u društvu.

Ali, Suzana je iza maske sretne žene krila duboko nezadovoljstvo prouzrokovano navodnim konstantnim prevarama koje su bile javna tajna čije je i ona postala predmet podsmijeha.

Kap koja je prelila čašu bila je Štimčeva afera s Alkom Vuicom te ga je nakon gotovo dva desetljeća nepoštivanja odlučila ostaviti.

Da se oporavi od svega, Suzani Žunić trebalo je mnogo vremena, ali uspjela se izboriti s depresijom, piše Puls.

Nakon razvoda od Štimca, 2015. udala se za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića. Iz braka sa Štimcem ima sina Luke te kćeri Miju i Deu. Već 15 godina bavi se slikarstvom u čemu maksimalno uživa.

 

(Izvor:fokus.ba)

 

Objavito: Ned, 07/02/2017 - 21:04

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top