Home

Najveća tajna kraljevske porodice otkrivena: Princ Čarls šokirao sve i naljutio kraljicu

19 Sep

Najveća tajna kraljevske porodice otkrivena: Princ Čarls šokirao sve i naljutio kraljicu

On je visok i tamne kose te nevjerovatno sliči princu Vilijamu (Williamu), no njegov navodni polubrat je sve samo ne dio kraljevske porodice.

Rođen je i odrastao u Kanadi, u svijetu miljama daleko od kraljevskog života u Bakingemskoj (Buckinghamskoj) palači, prenosi Express.hr. Riječ je o Džejson Dženkins (Jason Jenkinsu), 34-godišnjaku koji je rođen 9 mjeseci nakon što je njegova majka bivša kanadska mornarička poručnica Dženet (Janet), nezaštićenim seksom zatrudnjela s princom Čarlsom u Highgroveu, tokom njegovog braka s Dijanom (Dianom).

- Bila sam mu ljubavnica punih 16 godina - otkrila je američkom časopisu The Globe.

Objašnjava kako je to bila romansa na daljinu, a kad god bi se vidjeli, sve se svodilo samo na seks. - Odjeća bi samo padala i niko o nas dvoje nije razmišljao o kontracepciji - ispričala je.

Danas ima 70 godina i živi u Torontu, navodno ne želi niti priznati niti odbiti to da je princ Čarls otac njenom sinu Džejsonu, govoreći kako "to nije njena stvar", no palača je svakako uvidjela opasnost u cijeloj stvari te se godinama trudi zadržati taj skandal tajnim.

Ona je upoznala Čarlsa 1975. u britanskom konzulatu u Montrealu, gdje je radila sve vrijeme, a navodno ga je očarala svojom dugom plavom kosom i atraktivnim izgledom. Nakon njegovog povratka u Britaniju, svakodnevno  je bombardirao ljubavnim pismima.

Sama afera je započela sljedeće godine, kad je otišao u Montreal na Olimpijske igre 1976., te je često odlazio "na zadatke" u Sandringham i Balmoral, gdje su se također nalazili. Kraljicu je razbjesnilo saznanje da i Dženet odsjeda tamo. Blizak prijatelj otkrio je Globeu kako stvar nikad neće biti riješena dok princ ne pristane na test očinstva, no da o svemu dovoljno govori činjenica kako je sin "pljunuta kopija princa Viliama" te bi svatko, da ga vidi, zaključio kako su braća.

Čini se kako princ Čarls ne priznaje cijelu priču i optužuje da je riječ o podmetanjima, dok njegova sadašnja žena i dugogodišnja ljubavnica Kamila (Camilla) želi da se on podvrgne DNK analizi kako bi se stvar jednom zauvijek okončala te bi tako i razriješio sve moguće sumnje o pravom nasljedniku prijestolja..

 

(Izvor: Avaz)
 

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top