Home

NAKON POVREDE KOLJENA: Rukometašica Sanja Pajić imala kirurški zahvat

27 Apr

NAKON POVREDE KOLJENA: Rukometašica Sanja Pajić imala kirurški zahvat

U utorak je u Zagrebu rukometašica Krajine Sanja Pajić imala kirurški zahvat u bolnici Sv. Katarina, gdje smo iz prve ruke saznali da je operacija protekla dobro što su potvrdili i kirurzi koji su operirali mladu Cazinjanku.

Talentirana rukometašica Krajine, Sanja Pajić, nedavno je imala ozljedu, gdje su stradali ligamenti koljena. Iako se prvobitno činilo da ozljeda nije teže prirode, ipak, kasnije se ispostavilo da je kirurški zahtjev neophodan.

Porazgovarali smo s rukometašicom Krajine koja nam je rekla više o samoj operaciji, rezultatima iste te postoperativnom periodu.

- "Osjećam se vrlo dobro, saznala šta znači biti operiran, nadam se da se neće ponoviti. Sve je prošlo kako treba i ja sam jako zadovoljna. Doktori su također prezadovoljni što je operacija prošla kako treba i što će sve biti u redu ako Bog da, a i ja se tako isto nadam. Nakon operacije sam odmah počela sa rehabilitacijom. Dobila sam vježbe i upute kojih se moram pridržavati ako želim nastaviti dalje sa igrom. Oporavak će trajati oko 6 mjeseci, ali neću moći trenirati 8 mjeseci dok se to sve u koljenu ne poveže kako treba."

Na Facebook statusu rukometašice Krajine bilo je mnogo komentara u znak podrške, na što nam je Sanja prokomentirala.

-"Puno mi to znači, jer kada čovjek upadne u takvu situaciju onda je još jači kada ima puno podršku",

završila je Pajić kratak razgovor za Cazin.NET koji se pridružuje željama da za što bržim oporavkom i skorom igranju cazinskog kluba u ženskoj Premijer ligi BiH.

Cazin.NET

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top