Home

NATAŠA BEKVALAC O RODITELJSTVU: Zbog grešaka mojih roditelja sam postala ovakva majka!

08 Sep

NATAŠA BEKVALAC O RODITELJSTVU: Zbog grešaka mojih roditelja sam postala ovakva majka!

Poznata pjevačica je nedavno obradovala domaću javnost viješću da će se drugi put ostvariti kao majka.

Kako je ispunjena njena želja da dobije još jednu kćerku, Nataša osjeća veliko olakšanje jer je, kako sama kaže, navikla da je okružena djevojčicama, jer joj je Hanino odrastanje predstavljalo najljepši period u njenom životu.

 - Ja sam odrasla u strašno patrijahalnoj porodici. I dan danas ne smijem da kažem neke stvari pred majkom, a ne daj Bože da opsujem. Znam da to ljudi ne mogu da povežu sa mnom jer sam ja uvijek bila jako slobodna. Ali znajući kakve roditelje imam, a naročito kakav je bio otac, koji je bio prestrog, a umio je ponekad i da bude grub prema nama, moja sestra kaže da oni nisu bili takvi mi danas ne bismo bile ovakve i ja se slažem sa tim. Ali to je kod osobe kao što sam ja stvaralo neke čepove i nisam mogla sve da kažem niti sve da pitam. Prosto sam znala da ako je pitam određene stvari da će mi ona odgovoriti: "Kako te nije sramota?" - ispričala je jednom prilikom Nataša u emisiji "Iz profila".

Zbog odnosa sa svojim roditeljima, ovakav stav je formirala prema Hani.

- Ja sam drugačija prema Hani. Ne postoji ništa što je sramota i ne postoji ništa što je sramota pitati. Svako je radio najbolje što je mogao i davao svoj maksimum. Moja mama je odrastala u još patrijahalnijoj porodici, gdje se mnogo manje pričalo o svemu i ona je izašla u fenomenalnu osobu iz kakve je zatvorene porodice izašla - navela je Nataša, koja je preživjela pravu traumu zbog majke tokom detinjstva.

 

(Izvor: Expressmag.ba)

 

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top