Nataša Bekvalac se udaje bez kćerke i roditelja (FOTO)

Home

Nataša Bekvalac se udaje bez kćerke i roditelja (FOTO)

Nataša Bekvalac izgovorit će sudbonosno „da“ izabraniku Luki Lazukiću na svoj rođendan, 25. septembra, a kao i prethodna dva građanska braka, i ovaj će sklopiti bez prisustva roditelja, ali i bez kćerke Hane.

Panonska barbika se užurbano priprema za svadbu, koja će biti u luksuznoj vili na Ibici za tačno 30 ljudi, a kako prenose mediji, ona je odlučila da kćerku ne povede na vjenčanje, jer joj je bitnije da ona ostane u Beogradu kako ne bi zapostavila obaveze u školi.

Pjevačica će otputovati nekoliko dana prije vjenčanja na Ibicu, gdje će organizovati djevojačko veče, dok će ostali Natašini i Lukini gosti doputovati na ovu destinaciju tačno na dan svadbe..

- Luka i Nataša su razgovarali o tome i shvatili su da je najbolje da ne vode djecu. Iako je prvobitna ideja bila da se na vjenčanju pojave Hana i njegova kćerka iz prvog braka Ira, njih dvoje su se ipak dogovorili da odustanu od te zamisli. Hani je počela škola, a Nataša ne želi da ona propušta obaveze koje ima. Djevojčicu će čuvati Natašini roditelji, koji također neće prisustvovati vjenčanju, na kojem će od najbližih članova porodice biti samo sestre - kaže izvor.

Muzička zvijezda nije uspjela da sakrije od javnosti da će uploviti u treći brak, ali je i više nego očigledna njena sreća što će na proljeće Luki roditi kćerku. Glavni problem Nataši trenutno predstavlja odabir haljine za vjenčanje. Iako se pisalo kako je već pronašla savršenu vjenčanicu, to zapravo nije tako. 

na

Pjevačica je angažovala sve bliske prijateljice da se uključe u potragu za savršenom bijelom haljinom.

- Vrlo je moguće da će njena sestra Kristina, koja je inače zadužena za Natašine stajlinge tokom medijskih pojavljivanja, sašiti haljinu za nju - kaže izvor. Iako je u posljednje vrijeme dežurni kritičari prozivaju zbog toga što se udaje po treći put, Nataša ne pridaje previše značaja tome..

 - Njoj je najvažnija sreća njene kćerke Hane. Iako ima samo deset godina, ona je veoma zrela i samostalna djevojčica. Obožava svoju majku i podržava svaku njenu odluku. Nataša je sa njom uvijek pričala o svemu, tako da je Hana uvijek znala Natašine planove koji su uticali i na njen život. Luka joj se veoma dopada i odmah ga je zavoljela. Njih dvoje se odlično slažu, a Hana je presretna što će uskoro dobiti sestru - dodaje izvor.

Podsjećanja radi, Nataša i Luka upoznali su se prije nekoliko godina u tom poznatom ljetovalištu, ali je tada sudbina umiješala prste i Luka je saznao da sa tadašnjom djevojkom očekuje bebu. 

Ipak, nekoliko godina kasnije slučajni susret u jednom beogradskom lokalu bio je i više nego dovoljan razlog da njih dvoje ostanu zajedno i za kratko vrijeme objave da čekaju prinovu, te da će se vjenčati..

 

(Izvor: Avaz)

 

Objavito: Pon, 09/18/2017 - 10:09

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top