NEW YORKER otvara prvu prodavnicu u Cazinu

U srijedu, 17. jula 2019, vodeća kompanija za modu mladih iz Njemačke proslavit će otvaranje velike prodavnice u City Centru Cazin.

To je 12. prodavnica u Bosni i Hercegovini i prva prodavnica u Cazinu.

U novoj prodavnici u šoping centru City Center Cazin, NEW YORKER nudi široku lepezu najnovijih trendova i modnih hitova na oko 860 m² prodajnog prostora.

Izbor se uglavnom sastoji od NEW YORKER marke FSBN, FB SISTER, SMOG, AMISU i CENSORED koje prikazuju zadnje modne trendove, jeans, sportski i ulični modni trend, te široku lepezu dodataka, donjeg veša i kupaće kostime.

Na dan velikog otvaranja, bit će mnogo atraktivnih ponuda kako bi poželili dobrodošlicu svim kupcima NEW YORKER-a. Također, od 17. jula do 20. jula 2019. dajemo popust za kupovinu u ukupnoj vrijednosti od 50 KM - popust od 10 KM, kao i popust od 20 KM za kupovinu u ukupnoj vrijednosti od 100 KM.

Pored toga, svaki kupac za kupovinu vrijednosti od 50 KM ili više dobit će iznenađenje (dok traju zalihe).

NEW YORKER LJETNA KOLEKCIJA 2019 ŽENE - trendi boje kao narandžasta, crvena, žuta i plava pretvaraju svaki pogled u živahan modni doživljaj. Odaberite odgovarajuće setove sa istom bojom kao modni vrhunac za elegantni radni dan ili za party navečer. Lanci i šalovi sa printevima su doslovno posvuda! Na majicama, hlačama, košuljama i haljinama koje donose ekstravagantni modni stil.

MUŠKARCI - čisti rezovi na kojima se nalaze sportski detalji, te poslovni izgled pridružuje se trendu. Napravljene od platna, muškarci cijene otmenu kombinaciju sa košuljom. Boja sezone je definitivno plava, ali krem, bež i žuta donose svijetle naglaske. Sigurno, nema stvarne modne sezone bez džinsa. Bez obzira da li je svijetlo ili tamno – džins je apsolutni must-have! Tamno plavi džins uvodi "izrezani" stil, te je ovog ljeta pravi hit.

NEW YORKER tim vam želi dobrodošlicu na otvaranje prodavnice u Cazinu u srijedu, 17. jula 2019. u 08:00h!