fbpx Nije osoba na koju sumnjate: Scenaristi “Pretty Little Liars” nam već duže vrijeme ostavljaju tragove o A.D.

Nije osoba na koju sumnjate: Scenaristi “Pretty Little Liars” nam već duže vrijeme ostavljaju tragove o A.D.

Home

Nije osoba na koju sumnjate: Scenaristi “Pretty Little Liars” nam već duže vrijeme ostavljaju tragove o A.D.


Glumac Brendan Robinson koji glumi Lucasa u seriji Pretty Little Liars otkrio je za Entertainment Tonight zanimljivosti o pravom identitetu A.D i one su ludački nejasne.

Brendan je rekao kako scenaristi serije već duže vrijeme “ostavljaju” tragove o A.D., ali da zlikovac nije onaj na koga sumnjamo.

Ona kaže da nije mogao da vjeruje kada je otkrio ko je A.D., a pošto je sem toga ostao nejasan, probajte da čitate “između redova” šta je to htio da nam poruči:

– Kada sam otkrio ko je A.D. još uvek nisam pročitao scenario do kraja i ništa mi nije imalo smisla. Međutim, kada sam isčitao sve ono šta nas čeka u šou, u glavi mi se sve složilo – svi koji su radili na ovim scenama uradili su fenomenalan posao, na sva pitanja je dat odgovor i sve ima smisla.


Zvuči kao da će posljednja epizoda (koja je zakazana za 27. jun) imati flešbekove kako bi povezala tačke iz prošlosti i A.D., kao tragove koji su usput ukazivali na nekog.

– Da, imat ćete prilike da ponovo da vidite neke stvari koje do sada niste prepoznali kao važne i o kojima se nije pričalo – dodaje Brendan.

Kada su ga pitali da li je on A.D. ili je na “njegovoj strani” glumac se pravio šašav:

– Moguće je. Reći ću samo, ako je on uključen, to je onda iz pravog razloga… On želi da zaštiti Hannu i ima dobar razlog – zaključio je glumac.

(izvor: hejmagazin.rs)

Objavio: Tue, 06/06/2017 - 22:44

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top