Home

"NIKAD NIJE KASNO": Krupljanin Emir Hasić priredio spektakl na sceni, pa se rasplakao (VIDEO)

14 Feb

"NIKAD NIJE KASNO": Krupljanin Emir Hasić priredio spektakl na sceni, pa se rasplakao (VIDEO)

Jedan od upečatljivijih nastupa u takmičenju veterana imao je Emir Hasić iz Bosanske Krupe. Izvođenjem pjesme „Ljubavna“ od „Parnog valjka“ takmičar je pokazao odlično pjevačko, ali i igračko umijeće. U njegovom scenskom nastupu uživali su svi u studiju, a žiri nije štedio riječi hvale za ovog takmičara.

Međutim, nakon sjajnog nastupa Emira je uspjela da rasplače njegova podrška, koja je imala samo riječi hvale i podrške za svog prijatelja.

„Njegov otac je bio barjaktar radosti i vrhunski šahista, ljudska gromada, legenda Bosanske Krupe. Ja sam danas njegova zaštita, njegova podrška. Emire, hvala ti u ime čestite porodice i tvog velikog oca, rekao je njegov prijatelj Rale što je rasplakalo takmičara.

„Izvinjavam se, malo sam pustio suze s obzirom da mi je otac umro pre godinu dana“, rekao je takmičar sa suzama u očima.

U revijalnom dijelu takmičenja Emir je zajedno sa Raletom otpjevao pjesmu „Ja bez tebe ne mogu da živim“, što je dodatno izazvalo emocije kod takmičara, ali i publike u studiju.

Njegov nastup pogledajte u videu:

(Izvor: grand.online)

Topic
0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top