Nikolina iskočila iz automobila zbog ljubomore?

Home

Nikolina iskočila iz automobila zbog ljubomore?

Dvadesetšestogodišnja Nikolina P. iz Banjaluke povrijeđena je nakon što je na banjalučkom mostu Venecija iskočila iz audija u pokretu, za čijim volanom je bio tridesetpetogodišnji Saša P. iz Laktaša, a s kojim se posvađala.

Ona je, kako otkriva naš sagovornik, imala dosta više od jednog promila alkohola u krvi, a on oko 0,3 promila. Slučaj kakav u bližoj prošlosti nije zabilježen u Banjoj Luci šokirao je one koji su tih momenata, prije dvije noći oko 19.35, bili na tom mjestu, pišu Nezavisne novine.

Studenti kažu da su najednom ugledali policiju, ali u prvi mah nisu shvatili šta se dešava.

“Tek kasnije čujem da je neka cura iskočila iz auta, što me, blago rečeno, zaprepastilo. Niti znam nju, ni njega, a neko mi jutros spomenu da je negdje pročitao da je vozač zapravo njen momak, te da je motiv što je to učinila ljubomora”, priča nam jedna studentkinja, ne želeći da se predstavi.

Po njenim riječima, te večeri se, dok je policija obavljala uviđaj, u blizini okupio veći broj ljudi, koji su u čudu posmatrali uviđaj i pitali se šta se zapravo desilo.

“Tada se moglo čuti da je ona u teškom stanju, što nas je dodatno uznemirilo. Srećom, kako sam kasnije čula, nije ozbiljnije povrijeđena”, ističe studentkinja.

Kako se saznaje, Nikolina, srećom, ima tek lakše povrede, koje su konstatovane u Službi hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Banja Luka, gdje je nakon iskakanja iz audija prevezena u sanitetu. Iz Policijske uprave Banja Luka juče je saopšteno da su policajci banjalučke Policijske stanice Centar postupili po prijavi da je na mostu, u Ulici Gavre Vučkovića, djevojka iskočila iz vozila u pokretu.

“Izvršenim uviđajem i na osnovu prikupljenih informacija, utvrđeno je da je audijem upravljao S.P., a da je na mjestu suvozača bila dvadesetšestogodišnjakinja, koja je nakon rasprave s njim iskočila iz vozila”, saopštila je Marija Markanović, portparolka Policijske uprave Banja Luka.

Dežurni tužilac konstatovao je, kako saznajemo, da u ovom događaju uopšte nema elemenata krivičnog djela. Hoće li biti prekršajne odgovornosti, još se utvrđuje.*

 

(Izvor:fokus.ba)

Tagovi
Objavljeno: Pet, 25/08/2017 - 09:56

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top