Home

Njega nikada niste vidjeli: Ovo je drugi sin Ace Lukasa, koji je godinama živio u Njemačkoj!

26 Aug

Njega nikada niste vidjeli: Ovo je drugi sin Ace Lukasa, koji je godinama živio u Njemačkoj!

Aca Lukas iza sebe ima dva braka, a po svemu sudeći i treći će uskoro biti prošlost.

Iz istih, Lukas ima četvoro djece, i dok najmlađu Viktoriju svi znate, ostalo troje ne eksponira se u javnosti. Ipak, Lukasovog sina Lazara i kćerku Miljanu, koji su zaposleni u "Grandu", mogli ste da vidite, ali sina Andreja ne. Aca je Andreja dobio sa Natašom Čobanović, koja je sa sinom godinama živjela u Njemačkoj.

Svojevremeno, Nataša je držala butik u Beogradu, tik do onog koji je držala Sonja Vuksanović, sa kojom se Nataša i družila. Sonja je tada bila u braku sa Željkom Šašićem, prenosi Telegraf.rs. Inače, Acina velika rana jeste to što nije bio preterano blizak sa svojom djecom, niti prisutan u njihovim životima. Međutim, danas je sve drugačije.

- Do skora uopšte nismo bili bliski, jer su postojale prepreke. Sve ono što sam izgubio za vrijeme odrastanja kod prvo troje djece, sada gledam da nadomjestim kroz Viktoriju. Sretan sam zbog toga i nije me sramota da to kažem. Sretan sam što sam u situaciji da doživim da bar jedno dijete odraste uz mene - ispričao je Lukas svojevremeno.

- Iskreno, jeste mi teško što nisam tokom njihovog odrastanja bio uz njih. Nisam bio tu kada im je to bilo potrebno i to me danas strašno pogađa i boli. Nekada, kada prođu određene godine, shvatiš koliko si zapravo i u čemu sve griješio. Neću da lažem. Troje moje djece nije raslo uz mene i to mogu otvoreno da kažem. Nisam želio da ostanem u braku ako taj brak nije bio dobar, čak ni po cijenu djece - priznao je pjevač.

lukas i sinovi

 

 

 

(Izvor:Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top