NOVE ZVEZDE GRANDA: Sanja Kužet najavila kada počinje nova sezona!

Home

NOVE ZVEZDE GRANDA: Sanja Kužet najavila kada počinje nova sezona!

Saša Popović pripremio je velike izmjene, pa je krenuo od onih koji su žarili i palili prethodne dvije sezone, od žirijske šestorke. Oni će svoje mjesto imati ispod bine.

Produkcija „Granda“ kupila je šest novih hidrauličnih mini-bina, na kojima će biti smeštene stolice i sto za žiri. Jelena i kompanija su dosad sedeli na bini, od takmičara ih je delio zid, a u ovoj sezoni biće ispod stejdža. Dole će i slušati kandidate i ukoliko im se dopadne kako zvuče, pritiskaće taster i dizati se na scenu. To što Bekutu i ostale takmičari neće videti, ne znači da neće ni gledaoci, jer će žiri i ispod bine snimati kamere, pa će milionska TV publika moći da vidi i čuje sve reakcije omiljenog žirija – kaže izvor.

Članovi žirija i dalje će biti međusobno odvojeni zidovimi. Ono što će posebno obradovati gledaoce jeste povratak Sanje Kužet.

Sanja Kužet je na svojoj facebook stranici objavila da Zvezde Granda startaju uskoro, a po svemu sudeći prve emisije bi trebale početi se snimati već od naredne sedmice, a sa emitovanjem bi trebalo početi 23. ili 30. septembra.

 

(Izvor: e-turneja.com)

Objavito: Tue, 09/05/2017 - 15:42

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top