Home

NOVI DETALJI: Policija sumnja da su u Mamića pucali iz snajperske puške

22 Aug

NOVI DETALJI: Policija sumnja da su u Mamića pucali iz snajperske puške

Mamić je danas, naime, bio u Vidovićima na misi zadušnici za svog oca.

Do napada je došlo u prijepodnevnim satima, a kako vrijeme odmiče, curi sve više detalja o samom napadu.Iako su prvotne neslužbene informacije govorile kako su pred Mamića i 40-ak članova njegove rodbine ispred kapelice iskočila dva naoružana i maskirana napadača te otvorila vatru, čini se da je istina ipak nešto drugačija.

"Napad se dogodio odmah nakon što je izašao iz vozila. On je osjetio snažnu bol u predjelu noge kao da ga je nešto opeklo", rekao je glasnogovornik MUP-a Hercegbosanske županije Ivica Vrdoljak.
 
Policija sumnja na hitac iz snajperske puške
 
Iako službene informacije cure "na kapaljku", od izvora bliskih istrazi Index neslužbeno doznaje da policija pretpostavlja kako se radilo o hicu iz snajperske puške s prigušivačem. Nadalje, policija sumnja da je pucao profesionalac, a ne amater.
 
U policiji pretpostavljaju da je napadač pješke došao na mjesto događaja, te pripremio sačekušu za Mamića.
 
Inače, zaseok Vidovići smješten je na vrlo nepristupačnom terenu, s mnoštvom seoskih puteljaka i kozjih staza. Radi se o relativno velikom krškom području punom krša i šuma te napuštenih kuća. Udaljenost do granice s Hrvatskom mjeri se u metrima, a ne kilometrima.
 
Zdravko Mamić je, inače, u Vidoviće došao s nekoliko automobila. Bio je u društvu većeg broja članova svoje obitelji i rodbine obzirom da su svi išli na misu zadušnicu za Mamićeva oca.
 
 
 
(Izvor: Index.hr)
0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top