Novo i drugačije u restoranu Hotela Swiss Plus: Oaza zdrave hrane i prirodnih napitaka u Bihaću (VIDEO)

Home

Novo i drugačije u restoranu Hotela Swiss Plus: Oaza zdrave hrane i prirodnih napitaka u Bihaću (VIDEO)

Ako je Bihać Vaše poslovno odredište, ili možda ljepote ovog krajiškog grada istražujete turistički, ili Vam je pak tek usputna postaja… Trebate ugodan, savremen i funkcionalno opremljen apartman, a u blizini centra grada? Neka Hotel Swiss Plus bude Vaš odabir!

swiss

Objekat je odlično povezan sa svim dijelovima grada. Nalazi se u jednoj od glavnih lokacija u gradu, na par minuta od samog centra, ali ipak u mirnoj ulici koja svojim gostima nudi diskretnost, mir i vrhunski komfor sa udobnim i modernim smještajem, te izvrsnom i prijateljskom uslugom.

swiss

Kako bi upotpunili ponudu te boravak svojih gostiju u novosagrađenom objektu po posljednjim modernim standardima gradnje podigli za još jedan nivo, od nedavno je otvoren i caffe restoran unutar hotela.

Ovo će Vam se mjesto posebno svidjeti ako ste u potrazi za zdravom hranom i prirodnim napicima!

swiss

Bogati jelovnik restorana Hotela Swiss Plus se bazira na zdravim, savremeno-modernim internacionalnim jelima uz tragove domaće bosanske kuhinje, a upotpunjen je sa širokom ponudom slatkih jela. Posebno se izdvaja Fitness meni koji jednostavno morate probati!

swiss

Osim doručka, restoran pruža i cjelodnevnu a la carte uslugu, dok je caffe bar namijenjen kako gostima hotela tako i svim ljubiteljima različitih vrsta toplih napitaka te cijeđenih sokova.

swiss

Vrata ovog specifičnog restorana u Bihaću otvorena su Vam svakim danom od 7:00 do 23:00 sata.

swiss

Kako do njih?

502. Viteške brigade 74
77000 Bihać – Bosna i Hercegovina
+38737963033
+38761338866 Viber Whatsapp
[email protected]
www.hotel-swissplus.com

Klikom OVDJE do tačne lokacije!(Cazin.NET)

Topic
Objavito: Tue, 11/21/2017 - 17:14

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top