fbpx Obavijest o javnom uvidu i javnoj raspravi na Nacrt izmjena i dopuna Regulacionog plana "Ceravci I" za područje "A1" i "H"

Obavijest o javnom uvidu i javnoj raspravi na Nacrt izmjena i dopuna Regulacionog plana "Ceravci I" za područje "A1" i "H"

Home

Obavijest o javnom uvidu i javnoj raspravi na Nacrt izmjena i dopuna Regulacionog plana "Ceravci I" za područje "A1" i "H"


Obavještavamo građane Bihaća da će se javni uvid na Nacrt izmjena i dopuna Regulacionog plana "Ceravci I" za područje "A1" i "H" održati u periodu od 03.04. do 18.04.2017. godine, od 8.00 do 12.00 sati, u kancelariji Službe za urbanističko planiranje i građenje u prizemlju zgrade Gradske uprave Bihać.


Pozivamo sve zainteresirane građane i pravne subjekte da svojim primjedbama, sugestijama, mišljenjima i prijedlozima daju svoj doprinos.


Nakon Javnog uvida održat će se Javna rasprava. Pozivamo Vas da prisustvujete javnoj raspravi na Nacrt izmjena i dopuna Regulacionog plana "Ceravci I" za područje "A1" i "H", koja će se održati dana 20.04.2017.godine sa početkom u 13.00 sati u Salonu za vjenčanja u prizemlju zgrade Gradske uprave Bihać.

 

 

(Izvor: Kabinet gradonačelnika)

Tagovi
Topic
Objavio: Pet, 31/03/2017 - 11:10

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top