Home

Održana press konferencija uoči sutrašnjeg meča BiH protiv Estonije: Pobjeda za kraj

09 Oct

Održana press konferencija uoči sutrašnjeg meča BiH protiv Estonije: Pobjeda za kraj

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra u 20.45 sati igra meč posljednjeg kola kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv selekcije Estonije. 

Press konferencija uoći meča u Talinu upravo je završena, a selektor „Zmajeva“ najavljuje pobjedu uprkos tmurnoj atmosferi koja vlada oko bh. selekcije.

- Istina, nemamo šansi da se plasiramo na Mundijal, ali svakako da nas očekuje interesantna i važna utakmica. Dat ćemo sve od sebe da pobjedom završimo kvalifikacije. Ovo je međunarodna utakmica i svaki meč za nas je važan. Posljednji atom snage dat ćemo da pobijedimo u ovoj utakmici – rekao je Baždarević.

Što se tiče zdravstvenog stanja u ekipi, Ognjen Vranješ će propustiti meč, a Meša najavljuje da će šansu dati igračima koji su u proteklom periodu imali manju minutažu. - Da igraju stalno isti, ne bih zvao 20 igrača. Izvest ćemo 11 igrača koji u tom momentu budu u punom kapacitetu i koji su spremni da učine sve za pozitivan rezultat – dodao je Baždarević.

Pobjedu u posljednjoj utakmici u kvalifikacijama želi i Asmir Begović. - Hoćemo da završimo kvalifikacije na najbolji mogući način i da popravimo malo atmosferu unutar ekipe – poručio je Begović. 

 

(Izvor: Avaz.ba)
 

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top