Oliver Dragojević prvi put progovorio o teškoj bolesti te uputio veliku molbu svima

Home

Oliver Dragojević prvi put progovorio o teškoj bolesti te uputio veliku molbu svima

Prije mjesec dana Oliveru Dragojeviću otkriven je tumor na plućima, a pjevač je čim je saznao za tešku bolest krenuo s kemoterapijom.

Iako za hrvatske medije nije želio previše govoriti o bolesti, za srpske medije otkrio je više detalja. "Ležim, gledam televiziju, tako sada izgledaju moji dani. Dobro sam, idem dalje. Moram gurati dalje. Vidjet ćemo kako će proći druga kemoterapija. Sve je još jako neizvjesno i ne zna se što će biti", rekao je Blicu.

Priznao je da mu liječenje ne pada teško.

"Kao svi ljudi, energija mi je normalna, ne bojim se. Bolest je bolest, svako pati na svoj način i bori se da ustraje i da gura dalje", rekao je u razgovoru novinarima.

Vrijeme provodi sa suprugom Vesnom u obiteljskom domu, a priznao je da mu teško pada interes javnosti za njegovo zdravstveno stanje. "Ne znam zašto javnost toliko zanima moje zdravstveno stanje.

Imam neki život koji je privatan i tako želim da ostane, ali to više nije privatno, jer se toliko piše o mojoj bolesti. Što će ljudima toliko informacija o meni, pa toliko njih je isto bolesno", rekao je i dodao:

"Svima zahvaljujem na brizi, ali ono što mi sada treba jest mir". 

 

(Izvor: Avaz)

Objavito: Sat, 09/02/2017 - 09:54

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top