Home

Opljačkana Jelena Karleuša: Lopovi joj ušli u kuću i pokupili tašne i cipele!

04 Jun

Opljačkana Jelena Karleuša: Lopovi joj ušli u kuću i pokupili tašne i cipele!

Folk diva Jelena Karleuša ponovo se našla na meti lopova.

Ovoga puta, pjevačici su iz penthausa u Lisičijem potoku odnijeli omiljene modne detalje - cipele i tašne, piše Kurir.

- To je bilo prije oko godinu. Grupa mladića tipovala je pjevačicu jer su bili sigurni da u luksuznom domu drži skupcjeni nakit, satove i novac. Bili su tačno upućeni u koje vrijeme napušta kuću, kada joj se djeca vraćaju iz škole, a kada je na putu u inostranstvu. Znali su i tačan raspored kamera, ali i da kuća ima video-nadzor – ispričao je novinarima dobro obaviješten izvor.

On kaže da se pjevačica šlogirala kad je vidjela haos u garderoberu.

- Upali su kada je Jelena s djecom otputovala u Tursku kod muža, ali nisu našli ništa od onoga što su tražili. Zato su odlučili da pokupe pjevačicine skupocjene cipele i tašne. Kad se vratila iz Istanbula, zatekla je haos, ali slučaj nije željela da prijavi policiji, već je promijenila sigurnosni sistem u domu - tvrdi sagovornik Kurira.

Međutim, Karleušin PR Zoran Birtašević kaže da se to nije desilo.

- Ma to su gluposti. Šta, to su kao neki fešn lopovi, je li? Jelena bi sigurno prijavila policiji da se tako nešto desilo - tvrdi on.

 

Maznuli joj i auto

 Pjevačica Jelena Karleuša i njen suprug fudbaler Duško Tošić, opljačkani su i 2012. dok je on igrao utakmicu protiv Borca. Lopovi su ispred njihove kuće na Bežanijskoj kosi ukrali automobil Audi A6 kalifornijskih tablica. Interesantno je to što bračni par Karleuša-Tošić ni taj slučaj nije prijavio policiji jer su, navodno, tada čekali da se lopovi jave i zatraže otkup. Dušku su dvije godine prije toga ukrali BMW X5.

 

(Izvor: Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top