fbpx Optužnica protiv mladića koji je iskasapio trudnu bivšu djevojku

Optužnica protiv mladića koji je iskasapio trudnu bivšu djevojku

Home

Optužnica protiv mladića koji je iskasapio trudnu bivšu djevojku


Zagrebačko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 20-godišnjaka kojeg tereti da je u februaru ove godine u zagrebačkom naselju Volovčica iz odmazde sa 70-ak ubodnih rana ubio djevojku (19), znajući da je ona u novoj ljubavnoj vezi s drugim muškarcem, da je trudna i da želi prekinuti vezu s njim.

Mladić je osumnjičen da je 22. februara oko 21,30 sati sa suvozačevog mjesta pritisnuo 19-godišnju žrtvu na vozačko sjedalo kako se ne bi mogla osloboditi i micati te da joj je nožem zadao sedamdesetak ubodnih i ubodno-reznih rana te petnaestak reznih rana po tijelu i glavi.

Osumnjičeni je žrtvu ubio ponukan ljubomorom i željom za odmazdom te u nakani da ju usmrti, izvijestilo je u utorak Državno odvjetništvo, navodeći kako je osumnjičeni znao da je djevojka u novoj ljubavnoj vezi s drugim muškarcem, da je trudna te da želi s njim prekinuti emotivnu vezu.

Zločin se dogodio u automobilu 19-godišnje žrtve, nakon što se 20-godišnjak s njom dovezao ispred njene zgrade iz večernjeg izlaska. Prema tadašnjim podacima, 20-godišnjak je prvo pobjegao s mjesta ubistva, ali se ubrzo nakon toga došao predati u policijsku stanicu.

Majka ubijene djevojke tvrdila je tada kako su osumnjičenog bezuspješno više puta prijavljivali, no u policiji su rekli da su, kao i svakom drugom slučaju postupali svaki put kada je od njih zatražena intervencija.

Tagovi
Objavio: Tue, 20/06/2017 - 18:49

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top