CAZIN.NET VAS VODI U CINESTAR: Osvojite ulaznice za film 7 dana straha

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu.

Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film 7 dana straha.

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma

Istinita priča iz 1976. godine kada su četvorica otmičara — dvojica Palestinaca i dvojica Nijemaca — oteli zrakoplov Air Francea s 250 putnika i usmjerili ga na slijetanje u grad Entebbe u Ugandi, dok su zahtijevali oslobađanje desetina palestinskih i propalestinskih zatvorenika.

Izrael je tada odgovorio vrlo riskantnom operacijom spašavanja talaca: potajno su poslali elitne komandose pod vodstvom Yonatana Netanyahua.

Izraelski komandosi su u toj akciji izveli iznenadni napad u kojem su pobili sve otmičare i 20 vojnika iz Ugande, a zatim su zrakoplovom vratili u Izrael sve otete putnike i članove posade.

Zašto morate pogledati ovaj film

Istinita priča o talačkoj krizi u avionu snimljena prema stvarnim događajima iz 1976. godine.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 11.04.2018.