CAZIN.NET VAS VODI U CINESTAR: Osvojite ulaznice za film Ukradena princeza

Portal Cazin.NET i CineStar Bihać i ovog kino tjedna samo za Vas organiziraju nagradnu igru u kojoj možete osvojiti 3×2 ulaznice za neki od filmova koji trenutno igraju u kinu.

Ovaj put nagrađujemo Vas ulaznicama za film Ukradena princeza.

 

Kako osvojiti ulaznice?

Kako bi osvojili ulaznice potrebno je da u komentar ispod ovog članka na portalu napišete “CAZIN.NET I CINESTAR BIHAĆ ME VODE U KINO” (zajedno sa ličnim podacima, ime i prezime ukoliko, ne komentirate sa Facebook profila), te podijelite vijest na svom FB profilu (opcija public). Ulaznice osvajaju tri najsretnija čitatelja, koje će slučajnim odabirom izabrati redakcija našeg portala.

Sadržaj filma

Ruslan, izgubljeni umjetnik, koji mašta o tome da postane vitez, upoznaje prekrasnu Milu i zaljubljuje se u nju, ne sumnjajući ni trena da je ona kraljeva kći. Međutim, njihova sreća nije dugo trajala. Zli čarobnjak, Chernomor ukrade Milu kako bi njezinu ljubav pretvorio u svoju čarobnu moć. Ruslan kreće u potragu za ukradenom princezom kako bi dokazao da je ljubav jača i od magije.

Zašto morate pogledati ovaj film

Veličanstvena priča koja se događa u vrijeme hrabrih vitezova, prekrasnih princeza i čarobnjaka, koja će nam pokazati da je ljubav jača od bilo koje magije.

Napomena

Osvojene kinoulaznice dobitnici mogu iskoristiti isključivo od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s datumom 18.04.2018.