Home

Otišla je heroina: Posljednja video snimka koju je Donna Ares objavila na društvenim mrežama

02 Oct

Otišla je heroina: Posljednja video snimka koju je Donna Ares objavila na društvenim mrežama

U 41. godini života danas je u Bihaću, svom rodnom gradu, preminula Azra Kolaković, poznata po umjetničkom imenu Donna Ares.

Bihaćka heroina se već dugi niz godina borila sa kancerom koji joj se vraćao dva puta, ali se ona dugo borila protiv njega, kao prava lavica.

Sve vrijeme je bila pozitivna i sa svojim fanovima dijelila dane borbe.

Osnovala je i fondaciju za prikupljanje sredstava za liječenje raka, ali ju je nakon godinu dana zatvorila.

Napisala je i knjigu "Soba za nikoga" koja je bila njena ispovijest inspirisana borbom protiv teške bolesti, koja je promovirana 2015. godine. U njoj govori o njenom saznanju da ima ovu tešku bolest, nedoumici, suzama, bolu, a potom optimizmu i odluci da se bori do pobjede.

Posljednju video snimku na društvenim mrežama Donna Ares objavila je 27. aprila. Ta je snimka možda i najbolji opis ko je bila Azra Kolaković. Žena koja je živjela za muziku, za njoj bliske osobe, žena koja je i u najtežim trenucima života oko sebe širila pozitivnu energiju.

U posljednjoj objavi na Instagramu napisala je: “VOLI VAS VAŠA DONNA ARES”, i to je, ne znajući, bio njen oproštaj od svih nas, njene posljednje riječi upućene njenim pratiocima, prijateljima, porodici i kolegama.

 

VOLI VAS VASA DONNA ARES !!!! facebook.com/DonnaAresFB/posts/10155790751248330

Objavu dijeli Donna Ares (@donnaares)  

 

(Cazin.NET)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top