Home

Otkriveno ko je djevojka s kojom Haris Berković provodi vrele dane u Egiptu!

05 Jul

Otkriveno ko je djevojka s kojom Haris Berković provodi vrele dane u Egiptu!

O pobjedniku Zvezda Granda iz Gradačca, Harisu Berkoviću, svako malo se pojavi nova informacija, pretežno vezana za njegov ljubavni život sa atraktivnom Radom Manojlović.

Od svađa, izbacivanja iz stana, prevara, lomljenja telefona, špekulacija kako je njihova veza izmišljena radi marketinga… Zaista je buran period iza mladog pjevača, a koji, kako saznajemo, uživa u Egiptu.

Haris Berković ljetuje na drugom kontinentu, saznaje Ekskluziva.ba portal.

Haris je otputovao na ljetovanje u Egipat, i to zajedno sa Radom Manojlović. I jedno, i drugo, izbjegavaju postavljati zajedničke fotografije sa odmora. Da li je to iz razloga što su se nedavno u medijima pojavile informacije kako su raskinuli, pa žele da intrigiraju javnost, poznato je samo njima.

qw

Za sada postavljaju fotografije na kojima su sami, mada je Haris uspio napraviti grešku. Naime, on je postavio fotografiju nastalu tokom krstarenja, dok su oko njega dvije djevojke. Obe imaju sagnute glave, ali ako zumirate fotografiju, sasvim je jasno kako je s njegove desne strane Rada Manojlović.

Prema saznanjima, na odmoru u Egiptu, zajedno sa Radom i Harisom su članovi njihove porodice. Tačnije, Haris je sa sobom poveo oca, maćehu i polubrata, dok su Radini članovi njena sestra Marija i jedna prijateljica.

 

(Izvor: E-turneja)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top