Home

OVO JE OTAC MARIJE ŠERIFOVIĆ: Iznevjerio je porodicu, tukao njenu majku, a onda su ga ostavile

02 May

OVO JE OTAC MARIJE ŠERIFOVIĆ: Iznevjerio je porodicu, tukao njenu majku, a onda su ga ostavile

Pop pjevačica Marija Šerifović prije nekoliko godina u filmu koji je snimila o svom životu, gdje je između ostalog i prvi put progovorila o svojim seksualnim sklonostima, otkrila je kako je izgledao njen život pored oca alkoholičara i kockara.

Njena majka, Verica, trpjela je batine od njega, zbog čega su Marija i ona morale da napuste Kragujevac i presele se u Beograd.

U jednom dijelu filma “Ispovest”, pojavljuje se i Marijin otac Rajko, koji je priznao da je izgubio kćerku i suprugu zbog sopstvenih gluposti, od kojih nije želio da odustane.

“Mi smo je malo na početku ispustili jer je tada kvota na gospođa Vericu bila velika. Marija ništa nije videla od tog ružnog između mene i njene majke. Znam da je bila protiv toga što sam ja radio. Šta ću, nemojte zaboraviti da sam ja poprilično stariji od Verice, i da sam bio to što sam bio pre nego što mi je ona postala supruga. Kada nam se rodila Marija, trebalo je da se manem kocke, a ja nisam. Naravno, ja sam kriv, samo ja i uvek ja. Sada živim sam u trista kvadrata”, izjavio je tada Marijin otac.

 

 

(Izvor: Kurir)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top