Ovo niko nije očekivao: Selma Bajrami u centru por*o afere!

Home

Ovo niko nije očekivao: Selma Bajrami u centru por*o afere!

Taman kada je pomislila da je uspjela da se izbori sa lažima i podmetanjima Selma Bajrami se opet suočava sa ucjenama. Ovog puta planiraju da joj podmetnu por*o aferu. Kako saznajemo ovih dana počela je da kruži priča o filmu i slikama koje navodno Selma ima.

Kako Scandal saznaje, Selma ovoga puta nije sjedila skrštenih ruku već je o svemu obavijestila svoje advokate, a oni pak nadležne organe. U cijelu por*o aferu upleteno je najmanje dvije osobe iz Beča i jedna iz Beograda koje se, služeći se montažama ali i podmićivanjem, trude da u javnost puste neke namještene slike ne bi li opet oblatili Selmu!

Plaćam duplo više od ponuđene cijene samo da vidim te fotografije i snimak jer znam da ih nemam – kaže Selma za Scandal!

Iako je prošla fizičko maltertiranje i zlostavljaje Selma je jaka i sada planira da ide do kraja – da raskrinka sve i da se konačno otkrije ko se kontinuirano bavi uništavanjem njenog života.

Selma sa sinom uživa u Beču i svaki trenutak svog vremena mu posvećuje. Iako je izbacila i novi singl ona se pojavi u po nekoj emisiji da ga promoviše.

Njena najveća sreća je sin i materinstvo, a sve ostalo… Pa kaže Zverka je ona, jača, odlučnija i pametnija, pobijediće i pokazaće ko joj je pakovao sve afere.

 

(Izvor: Scandal.rs)

Objavito: Čet, 04/06/2017 - 08:05

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top