Manijak je u Kaliforniji okončao deset mladih života. Ovo su njihove priče (FOTO)

Najmanje 12 osoba je ubijeno, među kojima i policajac, u baru u Thousand Oaksu u Kaliforniji kada je u srijedu navečer naoružani napadač upao u bar i počeo pucati po mladim ljudima koji su bili tamo i zabavljali se tijekom studentske večeri u klubu.

„Svi smo tužni“, „Srca su nam slomljena“ – samo su neki od komentara ljudi koji su izgubili svoje najmilije tijekom te tragične masovne pucnjave, piše BBC.

No, tko su bile žrtve? Za sada su nam o njima poznate ove informacije:

 

Image

Cody Coffman (22) često je srijedom posjećivao 'Borderline Bar and Grill'. Odlazio je tamo plesati i zabavljati se s društvom.

Codyov otac, Jeff Coffman, potvrdio je medijima da je njegov sin jedan od ubijenih u masovnoj pucnjavi.

"Ime mu je  Cody Coffman i on je moj prvorođeni sin", rekao je novinarima.

"Cody je bio pravi veliki brat, pazio je na moju drugu djecu", kazao je Coffman, boreći se protiv suza.

Image

Sveučilište u Kaliforniji California Lutheran University potvrdilo je kako je Justin Meek „jedan od mladića koji su izgubili svoj dragocjen život u ovoj tragediji“

Justin Meek nedavno je diplomirao, a predsjednik Sveučilišta Chris Kimball izjavio je kako je Justin Meek "herojski spašavao živote drugih tijekom pucnjave".

Image

Glumica Tamera Mowry-Housley i njezin suprug Adam Housely potvrdili su da je njihova nećakinja Alaina Housley (18) jedna od žrtava pucnjave.

"Alaina je bila nevjerojatna mlada žena. Njen život je bio pun mogućnosti. Shrvani smo. Srca su nam slomljena.", izjavio je bračni par za ABC News.

Policajac Ron Helus trebao je sljedeće godine ići u mirovinu, nakon 29 godina službe u policiji. Bio je jedan od prvih policajaca koji su stigli na mjesto događaja, više puta je ustrijeljen.

Preminuo je u bolnici.

Šerif Geoff Dean odao je počast Ronu Helusu i rekao za njega da je „umro kao junak".

Image

Sean Adler (48), radio je kao zaštitar u baru. Izgubio je svoj život tijekom masovne pucnjave u srijedu. Svjedoci navode kako je ubojica prvo upucao njega i izbacivača kako bi mogao ući u bar.

Adler je nedavno otvorio kafić i radio dodatno u baru kako bi mogao izdržavati svoju obitelj. Imao je ženu i dvoje djece.

 

Image

Daniel Manrique (33), bivši je narednik koji je radio za dobrotvornu ustanovu i pomagao veteranima nakon što su završili svoju vojnu službu. Nedavno je promaknut.

Njegova sestra, Gladys Manrique Koscak, potvrdila je u četvrtak na Facebooku da joj je brat poginuo u pucnjavi.

"Teška srca pišem ovo. Moj brat, Daniel Manrique, bio je sinoć u baru Borderline", napisala je.

"Netko ga je upucao i ubio u apsolutno besmislenom nasilnom činu kojeg nikad nećemo razumjeti. Daniel je veći dio svog života proveo pomažući drugima. Pomagao je veteranima koji su imali poteškoća prilagoditi se civilnom životu nakon završetka njihove službe.“, dodala je. "On će zauvijek biti naš junak, sin, brat i najbolji ujak na svijetu."

Image

Noel Sparks (21) studirala je na fakultetu Moorpark College.

Metodistička crkva u Westlake Villageu potvrdila je njenu smrt.

"Teška srca vas obavještavamo da je Noel Sparks jedna od žrtava sinoćnjeg pucnjave", objavila je crkva.

Ožalošćeni prijatelji su na društvenim mrežama za nju rekli da je bila „draga, nevjerojatna duša".

Image

Blake Dingman

Blake Dingman (21) bio je u baru sa svojim prijateljem Jakeom Dunhamom. Obojica su ubijena.

Njegov mlađi brat Aidan tužno je napisao na Instagramu: „Ne mogu riječima izraziti bol koju osjećam. Volim te. Nedostaješ mi više nego što možeš zamisliti.“

Image

Jake Dunham (21) živio je u Newbury Parku u Kaliforniji.

Njegov otac, Ken, rekao je za NBC da je Jake otišao u bar kako bi igrao biljar sa svojim prijateljem.

Image

Kristina Morisette  (20) radila je na recepciji u baru Borderline Bar i Grill.

Njezini prijatelji su na društvenim mrežama za nju rekli da je bila „prekrasna duša“ koja je "brinula za sve druge oko sebe".