Home

Pjanić: Teško je pronaći prave riječi nakon poraza, vidjet ćemo koje je težine povreda

04 Jun

Pjanić: Teško je pronaći prave riječi nakon poraza, vidjet ćemo koje je težine povreda

Pjanić je u nekoliko navrata opasno zaprijetio Keyloru Navasu, a kostarikanski golman je morao jednom i intervenisati i na taj način spasiti svoj pogodak.

Nakon završetka meča u intervjuu za francuski C8 Pjanić nije mogao sakriti nezadovoljstvo konačnim ishodom susreta.

"Teško je pronaći prave riječi nakon poraza. Igrali su presing tokom čitavog susreta i natjerali su nas da igramo daleko od njihovog gola. To je na kraju i odlučilo utakmicu. Teško je objasniti šta nam se desilo u drugom poluvremenu. U prvom smo odigrali dobro, a u drugom primimo dva gola u razmaku od pet minuta. Moramo čestitati Realu na tituli, bili su bolji. Moramo se pomiriti sa tim i iduće godine ponovo napasti trofej", rekao je Pjanić, koji je zbog povrede koljena zamijenjen u 71. minuti kada je na teren ušao Claudio Marchisio.

Pjanić nije želio mnogo govoriti o povredi.

"Povrijedio sam koljeno, osjećam bol i dalje, ali ćemo vidjeti kolike težine je povreda", rekao je Pjanić.

Ukoliko ne bude na raspolaganju selektoru Bosne i Hercegovine Mehmedu Baždareviću za susret protiv Grčke 9. juna u Zenici, to bi bio veliki hendikep za Zmajeve.

Miralem bi uskoro trebao stići u BiH, gdje će biti podvrgnut ljekarskim pretragama nakon kojih će se i definitivno znati da li će ponajbolji bh. igrač biti u konkurenciji za susret sa Grčkom.
 
 
(Izvor: Klix.ba)
0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top