Home

Pjesma koja će obilježiti ljeto: Amel Ćurić premijerno predstavio pjesmu "Hipohondar" (VIDEO)

29 Jun

Pjesma koja će obilježiti ljeto: Amel Ćurić premijerno predstavio pjesmu "Hipohondar" (VIDEO)

Amel Ćurić, pobjednik šou programa „X Faktor“, ali i velikazvijezda kako na domaćoj tako i na regionalnoj sceni, danas je premijerno predstavio novi singl interesantnog naziva „Hipohondar"

Pjesmu prati atraktivan spot, u kome jednu od uloga tumači i glumac Milan Pavlović, poznatiji kao Dino Mehmeda Mujkić iz serije „Lud, zbunjen, normalan“.

Ćurić je ovaj put odlučio iznenaditi svoju mnogobrojnu publiku pravom ljetnom pjesmom, koja će se slušati u vrelim danima i noćima.

- Ovo je pjesma za sve one koje muče sve te slatke, ljubavne muke. Nema ljeta bez ljetnih romansi, a jedna takva je tema moje nove pjesme. Sretan sam što publici predstavljam novi singl i spot koji je sniman u okolini Dubrovnika, u sjajnom društvu. Vjerujem da će „Hipohondar“ obilježiti ovo ljeto, ističe Ćurić.

Muziku i tekst potpisuje Miloš Roganović, a aranžman je radio Marko Đurašević. Spot je sniman u produkciji „Komitet“ pod rediteljskom palicom Arneja Misirlića, a za stajling je bila zadužena Jelena Čabarkapa.

U video-spotu koji obiluje impresivnim kadrovima mora i prirode u okolini Dubrovnika, pored glumca Milana Pavlovića pojavljuju se i svjetski top model Aida Jahić i Ana Bavrka, nedavno proglašena za Miss New World 2017.

Kako se ovo sjajno društvo provelo na Jadranu, pogledajte u spotu za pesmu „Hipohondar“.
(Klix/Cazin.NET)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top