PJEVAČ NIŽE SKANDALE: Darko Lazić slupao auto policijskog generala vrijedan 35.000 eura!

Home

PJEVAČ NIŽE SKANDALE: Darko Lazić slupao auto policijskog generala vrijedan 35.000 eura!

Darko Lazić nastavlja da niže skandale! Nakon što je Kurir objavio snimak na kome se vidi kako šmrče bijeli prah i nakon što smo otkrili da se srušio na svadbi svog brata i završio na ispiranju želuca, Darko je napravio još jedan incident.

Kako saznajemo, pjevač je doživio saobraćajnu nesreću kada se sa nastupa iz Beča vraćao u Srbiju. Lazić je izgubio kontrolu nad vozilom i totalno uništio luksuznu „škodu superb“ od čak 35.000 eura, koju je prije samo mjesec dana kupio od bivšeg generala saobraćajne policije Dragiše Simića.

 

- Lazić pravi skandal za skandalom. To više nije onaj isti dečko kojem su muzika i porodica na prvom mjestu. On se posljednjih godinu dana skroz promijenio. Međutim, oduvijek je volio brzu vožnju, a luksuzne automobile je mijenjao kao čarape. Eto, kupio je „škodu“ od Simića i uništio ju je. Saobraćajku je doživio prije dvije nedjelje, kada se vraćao iz Beča, gdje je imao tezgu - priča naš izvor blizak Laziću.

 

Srećom, pjevač nije povrijeđen.

 

- Na lice mjesta ubrzo je došla policijska patrola, kao i kola Hitne pomoći. Kada su medicinski radnici vidjeli auto, pjevaču su rekli da je pukom srećom izbjegao tragediju. Policija je sačinila zapisnik, a Darko je obavijestio svoju osiguravajuću kuću o nesreći. Prijatelji su došli po njega i on se vratio u Srbiju, dok je automobil prevezla šlep-služba. Osiguravajuća kuća i policija ispitali su cijeli slučaj, koji još uvijek nije zaključen. Lazić je insistirao da se u medijima nikako ne sazna da je doživio saobraćajku - priča naš izvor iz osiguranja.

Ovim povodom pozvali smo Simića, koji je saslušao zbog čega ga zovemo i kratko poručio:

- Ne mogu da dajem izjave bez saglasnosti Biroa MUP za saradnju sa medijima.

Pokušali smo da dobijemo komentar od Lazića i njegove bivše supruge Ane Sević, ali oni nisu odgovarali na naše pozive.

 

(Izvor:Kurir)

Objavito: Pet, 01/12/2018 - 17:01

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top