Home

Počinje 5. krug "Zvezda Granda" i sve smo bliže finalu

09 Jun

Počinje 5. krug "Zvezda Granda" i sve smo bliže finalu

Početak petog kruga takmičenja kandidatima donosi određeno opuštanje ali i stres. Naime, ovim plasmanom su osigurali nastup naredne godine bez audicije, a samo jedan ih korak dijeli od ugovora s Grandom.

Kome je to uspjelo saznat ćemo u subotu 10. juna samo na OBN-u.

Najgledanije muzičko takmičenje u regiji po svim parametrima gledanosti primiče se svom finalu za ovu sezonu. Napetost još nije na vrhuncu, ali kandidatima se svakako mnogo toga vrti po glavama.

Devet parova će zapjevati u subotnjoj emisiji, a sedam kandidata će otpasti. Dragan Stojković Bosanac i Jelena Karleuša će se prvo žestoko sukobiti oko kandidata, ali i zbog predbacivanja oko iskrenosti.

Jelena će optužiti kolegu iz žirija da nije iskren, a on nju da je cijelu sezonu dvosmislena i ne zna što hoće. Onda će Lukas odlučiti iritirati Karleušu i častiti je nadimcima zbog stajlinga, koji je pripremila za ovu emisiju.

Zvezde Granda

Pjevačica će i sama priznati kako nije zadovoljna onim što je obukla i da je zbog toga malo "nadrndana" večeras.

Zamjerila je Mariji što ju je nazvala nilskim konjem u suknjici i Lukasu što je kazao da izgleda kao da je izašla iz filma Shrek.

To će dosta utjecati i na njeno suđenje, ali kulminacija će doći u vidu Denisa Lajsne. Naime, on će ponuditi Jeleni da ju dirne fizički, jer to nije uspio putem pjesme.

Kako je završio "cirkus" s najduhovitijim TV žirijem Blakana, pogledajte u subotu u stalnom terminu.

Podsjećamo gledaoce kako će se polufinale show programa "Zvezde Granda" održati 24. juna kada će žiri od 21 kandidata izabrati njih 13 za Superfinale.

Superfinale ove sezone moći ćete pratiti u programu TV OBN izravno od 21 sat 28. juna.

(Izvor: Avaz.ba)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top