Pogledajte kako su huligani iz Srbije nasmrt prebili američkog turistu (VIDEO)

Home

Pogledajte kako su huligani iz Srbije nasmrt prebili američkog turistu (VIDEO)


Grčku je šokirao slučaj ubistva 22-godišnjeg američkog turiste Bakarija Hendersona, koje se dogodilo prošle sedmice u ljetovalištu Laganas na otoku Zakynthos.

Podsjetimo, zbog umiješanosti u ubistvo uhapšeno je osam osoba, od kojih su šestorica državljani Srbije.

Kako javljaju srbijanski mediji, Amerikanac se posvađao s grupom srbijanskih državljana, nakon čega je izbila tučnjava. Portal Proto Tema danas je objavio snimku sigurnosne kamere iz kafića u blizini lokala ispred kojeg je došlo do tučnjave.

"Hostesa, koja je bila također sbijanskog porijekla imala je slobodan dan, ali je tu noć došla u klub gdje se družila s grupom Amerikanaca među kojima je bio i Henderson. U klubu je u tom trenutku bilo i puno mladića iz Srbije, od kojih je jedan prišao djevojci i prijetećim tonom je upitao da zašto se druži s Amerikancima", ispričao je svjedok cijelog događaja, izbacivač u lokalu.

Amerikanac je potom navodno počeo vikati, a Srbin ga je udario, na što je ovaj uzeo bocu i udario Srbina u glavu.

"Djevojka ih je počela razdvajati, ali Amerikanac je slučajno udario djevojku laktom i počela joj je teći krv iz nosa. Letjele su pepeljare, a Amerikanac je izašao iz lokala i počeo trčati, a za njim su krenuli momci iz srpske ekipe, ja i grčki barmen. Sjećam se da sam ga udario jednom šakom u lice i dva-tri puta po tijelu. Kad sam ja otišao, masa iz Srbije je nemilosrdno nastavila s tučnjavom", zaključio je.

 

(Izvor:Avaz.ba)

Tagovi
Objavio: Wed, 12/07/2017 - 19:11

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top