Pogledajte "peglicu" snova za Toma Hanksa

Home

Pogledajte "peglicu" snova za Toma Hanksa

STRASNU vezu filmske zvijezde i automobilske legende okrunit će doista poseban primjerak "peglice" koji je posljednjih mjeseci stvaran u strogoj tajnosti.

Građani Bielsko-Biała, grada iz kojeg je potekao Polski Fiat 126p, odlučili su se početkom godine odužiti Hanksu za promociju automobila u nas poznatog kao "peglica", a u domovini kao "maluch" te mu darovati jedan primjerak. I to ne bilo kakav, nego doista poseban. Monika Jaskolska organizirala je akciju skupljanja novaca, a nakon što je skupljeno oko 8500 poljskih zlota kupljen je polovni automobil. Tu u priču ulazi Carlex Design koji je navodno potpuno besplatno uredio automobil.

tom han

Tom Hanks je svoju sklonost maloj peglici otkrio na Twitter profilu, gdje je često objavljivao svoje  fotografije s Fiatom 126 koje susreće na poslovnim putovanjima po Europi. Fotke je pratio opis "I got a new car".

 

Peglica je lakirana u bijelu boju, a interijer je nakon obnove dobio zelenkasto-žutu kožu i dakako posvetu poznatom glumcu kroz oznake unikatnog modela "Bielsko-Biala for Tom Hanks" i "One of One".

tom hanks

Kako je Hanks veliki obožavatelj pisaćih mašina, u Carlexu su odlučili prekidače zamijeniti novima koji oblikom podsjećaju na one s pisaće mašine. Automobil će uskoro biti poslan u Los Angeles, gdje će ga osobno preuzeti Hanks i, nadamo se, često ga voziti.

tom hanks

tom hanks

Tagovi
Topic
Objavito: Pet, 07/21/2017 - 07:06

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top