Pohvale za Miraja Grbića za ulogu u "Nemogućoj misiji"

Home

Pohvale za Miraja Grbića za ulogu u "Nemogućoj misiji"


Dok traje azijska turneja filma „Nemoguća misija: Duh protokol“ reditelja Brada Birda, sa glavnom zvijezdom Tomom Cruiseom, prije američke i evropske premijere pojavile su i prve kritike. Tako online magazini „TV and Movie News – Straigt Out of Hollywood“ (www.tvandmovienews.com) i Dark Horizons (www.darkhorizons.com) donose kritiku Gartha...

... Franklina koji za film ima samo riječi hvale, ali i za bosanskohercegovačkog glumca Miraja Grbića koji igra jednu od uloga.

Franklin, osim što komentira uloge glavnih glumaca, ističe i ostvarenja ostalih glumaca kao što je Josh Holloway iz „Izgubljenih“ za kojeg tvrdi da ostavio utisak iako ima svega nekoliko scena a da Tom Wilkinson koji ima svega jednu scenu daje snažan doprinos filmu.

„Anil Kapoor je zabavan u ulozi medijskog magnata ali i Miraj Grbić kao zatvorenik koji u konačnici pomaže Ethanu Huntu (Tom Cruise)“, ističe se u kritici.

Podsjećamo, Miraj Grbić je ulogu u „Nemogućoj misiji“ dobio na velikom evropskom kastingu, posredstvom agencije „Zona“ i njene vlasnice Anile Gajević, a snimao je u Pragu i Vankuveru. U filmu će se, također, posredstvom „Zone“ naći hrvatski glumac Goran Navojec, prenosi Dnevni avaz. 

Prve pozitivne reakcije na ulogu Miraja Grbića u ovom hollywoodskom blockbusteru još jedna su potvrda njegovog uspjeha i talenta, ali i potencijala kompletnog bh. glumišta. 

Miraja Grbića na velikom ekranu sa svjetskim zvijezdama uskoro će vidjeti i publika u Bosni i Hercegovini gdje film od 15. decembra kreće sa prikazivanjem.

 

(Vijesti.ba)

Objavio: Sat, 10/12/2011 - 16:49

Facebook komentari

Back to top