Pokrenuta prva društvena mreža u BiH

Home

Pokrenuta prva društvena mreža u BiH

EXPERTIT mreža je namijenjena pojedincima i grupama za ostvarenje sopstvenih ciljeva i vrijednosti sa saradnjom i zajedništvom koje je potrebno na polju IT-a i drugih nauka.

Ključno gledište mreže Expertit je da obje strane u međusobnom kontaktu mogu imati koristi te da nije potrebna nikakva sila i prinuda kao ni kršenje slobode da bi se ostvarila saradnja pojedinaca koja svima može biti od koristi.

Svi zainteresovani trebaju da upišu nekoliko podataka o sebi i registruju se. Nakon registracije dobivate pristup profilu, vremenskoj crti, chatu. Registrovani korisnici mogu objavljivati tekst/foto/video, uređivati, lajkati, komentarisati, dodavati prijatelje, razgovarati putem chata.

Na početnoj stranici profila možete pronaći objave svih svojih prijatelja, a sa desne strane se nalazi popis svih online prijatelja.

Mreža je dostupna i kompatibilna na svim uređajima i na nekoliko jezika.

Link mreže: expertit.hol.es

- Kao odgovorna osoba prema sebi i široj društvenoj zajednici, kreirao sam ovu društvenu mrežu kako bi nam omogućila međusobnu komunikaciju, razmjenu iskustava i znanja. Ovo je prva društvena mreža pokrenuta na Balkanu za sve one koji se bave tehnologijom, kao inovativna osoba govori programer Haris Aščalić, dobitnik nagrade Genije godine 2016.

 

(Cazin.NET)

Objavito: Sat, 04/22/2017 - 13:20

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top