Sudarili se kombijem: Policajac poginuo, kolega teško ozlijeđen

U jednom trenutku došlo je do direktnog sudara policijskog kombija sa kamionom koji im je dolazio u susret. Mladi je policajac preminuo na mjestu...

Nešto iza 5 sati ujutro na državnoj cesti između Batine i Zmajevca dogodila se prometna nesreća u kojoj je poginuo 32-godišnji policajac, dok je njegov kolega zadobio teške i po život opasne ozlijede.

Dva policajca, inače pripadnika PU osječko- baranjske vozila su se u policijskom kombiju ja posao. Cesta je bila kliska od kiše, a magla je znatno smanjila vidljivost na prometnici.

U jednom trenutku došlo je do direktnog sudara policijskog kombija sa kamionom koji im je dolazio u susret. Mladi je policajac preminuo na mjestu, njegovog kolegu odvezla je Hitna pomoć, a 40-togodišnji vozač kamiona iz Srbije nije zadobio nikakve ozlijede.

Policijsko vozilo u sudaru je posve uništeno. Odmah nakon nesreće na mjesto događaja izašla je očevidna ekipa ali i načelnik PU osječko-baranjske i zamjenik državnog odvjetnika kako bi se utvrdile točne okolnosti uzroka nesreće te čije je vozilo prešli na suprotni kolnički trak. 

O smrti policajca oglasio se na Facebooku i Sindikat policije Hrvatske:

- S velikom tugom javljamo da je jutros, 20.10. 2018. godine, tragično preminuo za vrijeme službe u prometnoj nesreći u 32. godini, član SPH Tomislav Hlevnjak policijski službenik IJP Osijek. Ovim putem izražavamo najiskreniju sućut njegovoj obitelji, prijateljima i kolegama. O posljednjem ispracaju izvjestit cemo naknadno. Počivao u miru!