Home

Policijski službenik iz Šekovića spriječio ženu da izvrši samoubistvo vješanjem

27 Jun

Policijski službenik iz Šekovića spriječio ženu da izvrši samoubistvo vješanjem

Policijski službenik Policijske stanice Šekovići jučer je u mjestu Odžaci, u općini Šekovići, brzom i efikasnom reakcijom, spriječio tridesetjednogodišnju ženu u namjeri da izvrši samoubistvo vješanjem.

Tokom obavljanja redovnih poslova i zadataka, policijski službenik je došao do saznanja da se tridesetjednogodišnja žena udaljila od kuće, u mjestu Odžaci te da se uputila u obližnju šumu noseći konopac s namjerom da izvrši samoubistvo vješanjem.

S osobom S.M. odmah je krenuo za tridesetjednogodišnjakinjom, koju su zatekli u šumi nedaleko od mjesta stanovanja, s konopcem oko vrata, pokušavajući da izvrši samoubistvo vješanjem.

"Iskazanom prisebnošću u kritičnom momentu te brzom i efikasnom reakcijom policijskog službenika i osobe S.M., uspjeli su da presjeku konopac i da djevojku spriječe u namjeri da sebi oduzme život", saopćeno je danas iz Policijske uprave Zvornik.

O navedenom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo koji je naložio da se izvrši uviđaj kao i da se djevojka uputi na ljekarski pregled.

 

(Izvor: Fena)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top