Politički debakl Senada Šepića u Sanskom Mostu

Home

Politički debakl Senada Šepića u Sanskom Mostu


Pompezno najavljivana tribina na temu odlaska mladih iz BiH sinoć je održana u Sanskom Mostu.

Gosti uvodničari na ovoj tribini, osim Senada Šepića, bili su Sadik Ahmetović i gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović. Organizatori su dvije sedmice prije počeli sa javnim pozivima, a tribinu su pratile BHT1, Federalna televizija i RTV USK, Dnevni avaz i lokalni mediji.
 
Za ovu javnu tribinu Šepić je čak rezervirao veliku salu hotela Sanus sa oko 600 mjesta. Međutim, sudeći prema odzivu zainteresiranih građana, dovoljna je bila prostorija mnogo, mnogo manjeg kapaciteta.
 
Veliki je debakl za Šepića predstavljala činjenica da se tribini odazvalo pedesetak uglavnom aktivista SDP-a, DF-a i A-SDA, predvođenih Rifetom Hozanovićem iz Cazina.

Ostalo je nejasno da li su se Sanjani i Krajišnici radije opredijelili da prate smotru konja i tradicionalnih zaprega koja se u tom trenutku dešavala u centru grada, u odnosu na Šepićevo „pljuvanje“ SDA i politike čiji je dugogodišnji protagonista bio, a koja mu je omogućila nemalo bogatstvo u Sarajevu.
 
Interesantna je i činjenica da se najavljivani gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić kao gost uvodničar ove tribine uopće nije pojavio.

 

(Izvor: Avaz)

Tagovi
Topic
Objavio: Sat, 15/07/2017 - 21:44

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top