Pomozimo Halidi iz Cazina da konačno stane na svoje noge

Halida Balić, rođena 16.06.1964. godine, iz mjesta Donja Koprivna kod Cazina, uslijed bolesti je ostala nepokretna i njena borba za normalni život traje već pet godina.

Za Halidu postoji nada da bi mogla ponovo hodati, odnosno biti neovisna o invalidskim kolicima. To smatra klinika u Zagrebu, koja je spremna izvršiti operativni zahvat, a za koji bi trebalo izdvojiti 45 000 kuna. Na žalost, ova majka i njena porodica ne stoje dovoljno dobro financijski da bi sami uspjeli sakupiti potrebnu sumu novca.

Image

Upravo zbog toga objavljujemo ovaj apel za pomoć, koji je pokrenuo cazin-danas, a kojim pozivamo sve Halidine komšije, prijatelje, rodbinu, ali i sve vas, čitatelji, posebno naše cijenjene humaniste, da pomognu ovu humanu akciju. Pomozimo Halidi da ponovo stane na svoje noge, da živi život bez invalidskih kolica.

Krajiška humanost je nadaleko poznata, jer svi zajedno smo uspjeli sakupiti i veće iznose, zato potvrdimo našu dobrodušnost i ovaj put, pomozimo u skladu sa svojim mogućnostima, a i najmanja naša pomoć Halidi će dobro doći.

Svi oni koji mogu i žele pomoći Halidi, mogu to učiniti uplatom na prikazani broj žiroračuna, a za više informacija, Halidu možete kontaktirati na broj telefona: 062/ 558 – 364.