Ponos Krajine, rijeka Una, u glavnoj ulozi nove Žujine kampanje -”Una u srcu, Žuja u ruci!”

Žuja je još jednom na sebi svojstven, zabavan, emotivan i pozitivan način, iznenadila građane Bihaća i Cazina novom kampanjom „Una u srcu, Žuja u ruci!”.

Riječ je o kampanji koja će trajati tokom ljeta u ova dva grada smještena na sjevero-zapadu zemlje, a ovog puta zvijezda kampanje je predivna rijeka Una i lokalitet Japodski otoci koji zaustavlja dah.

Rijeka Una se smatra jednom od najljepših rijeka regiona na koju su ponosni svi stanovnici Bosanske Krajine. Biser prirode koji je neizostavan sadržaj velikog broja razglednica poslanih iz Bosne i Hercegovine u svijet, ali i inspiracija za pisce i pjesnike, zvijezda je nove Žujine kampanje uz snažnu poruku svih onih koji rijeku Unu istinski vole i upijaju njenu ljepote uz Ožujsko pivo - “ Una u srcu, Žuja u ruci!”

Ožujsko pivo u fokus stavlja prijateljstvo, zabavu i ponos. Bihać, Cazin i cijela Bosanska Krajina plijene mnogobrojnim prirodnim bogatstvima, kulturološkom raznolikosti i jedinstvenim duhovitim izrazima specifičnim za naše različite regije. Ponosni smo na netaknutu prirodu zemlje i sve njene autentičnosti, te bogatstvo našeg jezika i kulture, koje karakteriše prepoznatljiv smisao za humor. Upravo sve to nastojimo istaknuti kroz novu Žujinu kampanju, te podsjetiti na sve vrijednosti koje imamo”, kazao je Vladimir Rosić, menadžer izvrsnosti brendova i potrošača Molson Coors BH.

Svjesna odgovornosti prema društvu, te nastojeći osigurati dobrobit svojih potrošača, Žuja podstiče kroz novu kampanju umjereno i odgovorno konzumiranje alkohola, poručujući „Razmisli, kad piješ, ne vozi”.

U sklopu nove kampanje, Žuja će podržati i rad lokalnih zajednica kroz sponzorstva koja će se realizovati tokom ljetnih mjeseci.

Nova Žujina kampanja ima regionalan pristup i realizovat će se u 7 bh. regija, promovišući  prirodne ljepote i znamenitosti različitih gradova uz prateće autentične poruke lokalnih sredina predstavljene na domišljat način.

Novi zabavni vizuali specifičii za Žujinu komunikaciju, čije su zvijezde prirodne ljepote BiH, krasit ćetako i sljedeće gradove: Sarajevo, Tuzla, Zenica, Ljubuški, Međugorje, Čitluk, Čapljina, Jablanica, Tomislavgrad, Mostar, Rama-Prozor, Vitez, Travnik, Novi Travnik i Busovača.