fbpx Ponos Sanskog Mosta: Briljantni rezultati Iman Omić na ovogodišnjim mektebskim takmičenjima

Ponos Sanskog Mosta: Briljantni rezultati Iman Omić na ovogodišnjim mektebskim takmičenjima

Home

Ponos Sanskog Mosta: Briljantni rezultati Iman Omić na ovogodišnjim mektebskim takmičenjima


Sanski Most ima veliki razlog biti ponosan na Iman Omić, učenicu petog razreda, polaznicu mekteba džemata Došci-G. Kamengrad, koja je ostvarila briljantne rezultate na ovogodišnjim mektebskim takmičenjima, od nivoa Medžlisa do Rijaseta Islamske zajednice.

U kategoriji Opće poznavanja vjere – mlađi uzrast, na državnom nivou Rijaseta IZ-e, predstavljala je 14. maja 2017. godine u Sarajevu Bihaćko muftijstvo i na istom osvojila prvo mjesto.

Kako piše inmedia.ba, za Iman je priređen i prijem u uredu glavnog imama Medžlisa Islamske zajednice Sanski Most, mr. Husein ef. Kovačevića, koji je čestitao djevojčici i njenom muallimu Senad ef. Omiću.
Prijem za Iman Omić

Istakao je da je Medžlis Sanski Most ponosan na njihov uspjeh koji je zasigurno rezultat ogromnog truda, rada i posvećenosti u mektebskom radu, učenju i podučavanju.

Za postignuti rezultat Iman je uručena prigodna novčana nagrada, te knjiga sa posvetom, kao vid priznanja što je postignutim rezultatima u najboljem svjetlu predstavila svoj Medžlis, kao i Muftijstvo čiji je bila jedini predstavnik u navedenoj kategoriji.

 

 

(Cazin.NET)

 

 

 

Tagovi
Topic
Objavio: Pon, 19/06/2017 - 08:01

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top