Ponovo smo online- Dobrodošli

Home

Ponovo smo online- Dobrodošli


Poštovani posjetioci,
Danas je pred vama nova verzija naše web stranice. Istina, za razliku od naše stare stranice, i nije mnogo promijenjena, ali nama u ekipi cazin.NET-a promjene su i više nego očigledne.
Nadamo se da neće više biti često obaranje naše web stranice za koje kao krivce smatramo podmukle poteze nekih bivših članova cazin.NET-a koji su već nekoliko mjeseci kočili rad naše stranice, te kojima nije u interesu dalje postojanje i rad ove stranice. No, ne zamaramo se takvim stvarima jer naši vjerni posjetioci i činjenica da smo i dalje najčitaniji portal u ovom dijelu BiH govore u prilog onima koji rade pošteno i kojima za uspjeh ne treba sabotaža konkurencije već isključivo vlastiti trud i rad.
Ono što je najbitnije za mnoge, to je da na novoj stranici uvodimo registriranje za komentarisanje. Dakle, da biste komentarisali na našoj stranici, potrebno je da se registrujete, a za samu registraciju je potrebna samo vaša e-mail adresa i ime koje želite koristiti prilikom komentarisanja.
S ovim potezom želimo stati u kraj mnogim vulgarnim komentarima,komentarisanju pod tuđim imenom i prezimenom, te uvesti kulturu dijaloga na našem web portalu.
Naravno, tek u narednim danima može se očekivati puno funkcionisanje naše stranice, odnosno svih njenih djelova kao što je naprimjer foto - galerija.
Želimo Vam i dalje što više ugodnih trenutaka na Cazin.net
cazin.NET - team
Objavio: Pon, 05/12/2011 - 06:39

Facebook komentari

Back to top