Home

POPOVIĆ PRAVI NOVI ŽIRI: Prijovićka u žiriju Zvezda Granda, a evo umjesto koga!

30 Aug

POPOVIĆ PRAVI NOVI ŽIRI: Prijovićka u žiriju Zvezda Granda, a evo umjesto koga!

Saša Popović rešio je da napravi neočekivanu izmenu članova u sljedećoj sezoni “Zvezda Granda”. Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, umjesto Viki Miljković, takmičare će ocenjivati Aleksandra Prijović.

Viki je najavila Saši da će zbog američke turneje, na koju uskoro odlazi, biti odsutna i samim tim neće moći da snima prve emisije najgledanijeg muzičkog takmičenja. Pošto su joj nastupi odavno ugovoreni, pjevačica ne može i ne želi da ih otkaže. Popović je rekao da nema problema i nagovestio joj da mu se obavezno javi kada se vrati u Beograd kako bi napravili plan za buduću saradnju – otkriva Kurirov izvor i dodaje da je direktor “Grand produkcije” odmah smislio koga će smjestiti u Violetinu stolicu.

Razmatrajući ko bi se od pjevača uklopio sa ostalim članovima žirija, koji će opet sačinjavati Snežana Đurišić, Ana Bekuta, Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Aca Lukas i Dragan Stojković Bosanac, poslovnom magu je Aleksandra Prijović prva pala na pamet iz više razloga. Ne samo da je trenutno najaktuelnija na estradi već bi s njom napravio spoj svih generacija! Priju sluša i voli mlađa publika, koja je i ciljna grupa popularnog šoua. Na sve to, ona lepo izgleda, fino komunicira, muzikalna je i ima hitove. Na neki način može da parira starijim kolegama. Saša se još uvijek nije čuo sa djevojkom svog kuma Filipa Živojinovića, ali se posavjetovao s najbližim saradnicima i saopštio im svoju ideju – kaže Kurirov izvor iz grandiozne produkcije.

Jelena Karleuša načula je da će Popović ubaciti Prijovićku u žiri i već zadovoljno trlja ruke.

Jelena Karleuša će imati novu žrtvu, jer se s Viki već ispucala, a i pomirile su se na kraju prošle sezone. Prijovićka joj je bila slatka, ali joj se zimus zamjerila kad je na Instagramu objavila fotografiju sa Cecom Ražnatović – tvrdi sagovornik Kurira.

Aleksandra Prijović tvrdi da nije upućena u novonastalu situaciju.

Ne znam ništa o tome, zaista – kratko je odgovorila Brenina i Bobina snajka.

Viki je, u neku ruku, potvrdila naša saznanja.

– Idem na američku turneju i biću zauzeta u septembru. Vidjećemo šta će biti i kako ćemo uspjeti da se dogovorimo Popović i ja – rekla je folkerka.

 

(Izvor: Srbija Danas)

0 Comments

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top