Popoviću naplaćivala sve: Severina ga mjesečno koštala i do 45.000 eura

Home

Popoviću naplaćivala sve: Severina ga mjesečno koštala i do 45.000 eura

Hrvatska pjevačica Severina Kojić dok je bila u vezi sa srpskim biznismenom Milanom Popovićem, sa kojim ima i sina, od njega je naplaćivala sve svoje troškove i prohtjeve. 

Prema našem saznanju, posrednik između nje i Milana je bio pjevačicin menadžer Tomislav Petrović, koji je spisak Severininih trškova dostavljao Popoviću na e-mail adresu, prenosi Blic.

- U decembru 2011. godine na spisku čija je vrijednost 37.500 eura stoji da Milan uplati Severini režije, troškove kreditnih kartica, telefone, knjigovodstvo, ali i čišćenje tepiha, šminku, popravku kod majstora Ljube, lizing za auto, uramljivanje... On joj je tada uplatio 45.000 eura - stoji u papirima u koje smo imali uvid.

Spisak troškova za januar 2012. godine je znatno manji, te iznosi 20.000 eura.

- S obzirom na to da je Severina u ovom mjesecu bila u bolnici i čekala porođaj, ona je tražila od Milana da joj da novac da bi kupila 23 parfema koji su bili za poklone. U naredna dva mjeseca tražila je, između ostalog, za sušilicu za veš, čišćenje stepeništa, servis klime dok su se kreditne kartice, računi za nekoliko telefona, krediti za kuće i stanove podrazumijevali - saznajemo iz papirologije u koju smo imali uvid.

Iz papira smo se uvjerili da je Milan sve ove troškove odobravao i uplaćivao, čak više od traženog novca uz opis na uplatnici "materijalna pomoć".

- Troškovi kofera, popravka tuša, mijenjanje guma, hrana i piće, frizerski salon - stoji u jednom od e-mailova. Vrijednost nijednog spiska nije bila manja od 20.000 eura, dok je najveća uplata iznosila 45.000 eura.

 

(Izvor: Avaz)

Objavito: Pet, 07/21/2017 - 08:51

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top