Porodica čeka ko će odgovarati za pogibiju Nihada: “Izgubio sam brata zbog divljanja bahatog vozača”

Home

Porodica čeka ko će odgovarati za pogibiju Nihada: “Izgubio sam brata zbog divljanja bahatog vozača”


“Tačno prije 6 mjeseci izgubio sam brata u saobraćajnoj nesreći usred divljanja bahatog vozača. Stvari se još nisu ni pomjerile s mrtve tačke. Je li život mlade osobe došao ravan s nulom ili će se stvari početi mijenjati?”

Jučer je bilo šest mjeseci od kako je tragično stradao 21-godišnji Nihad Demirović iz Ostrošca.

Tragična nesreća dogodila se u mjestu Drežnica između Jablanice i Mostara.

Sudarili su se Opel Corsa kojom je upravljao Demirović i Audi A5 kojim je upravljao Vanja S. iz Sarajeva, a s njim u vozilu nalazila se supruga i dvoje maloljetne djece.

Kako je tada objavljeno, vozač Audija je vršio pretjecanje u krivini, a u tom je trenutku naišao Demirović u automobilu i došlo je do direktnog sudara.

Porodica stradalog Nihada Demirovića podsjeća javnost na tragediju koja se dogodila prije šest mjeseci te ističu kako još uvijek niko nije odgovarao za pogibiju ovog 21-godišnjaka.

“Tačno prije 6 mjeseci izgubio sam brata u saobraćajnoj nesreći usred divljanja bahatog vozača. Stvari se još nisu ni pomjerile s mrtve tačke. Je li život mlade osobe došao ravan s nulom ili će se stvari početi mijenjati?”, rekao je za Vecernji list brat stradalog Nihada Demirovića.

 

(Izvor: Fokus.ba)

 
 
Objavio: Tue, 26/09/2017 - 13:20

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top