APEL SVIM DOBRIM LJUDIMA: Porodica Malčinović hitno treba našu pomoć!

Šestočlana porodica Malčinović iz Gornje Kalesije, nalazi se na rubu egzistencije i hitno im je potrebna pomoć humanih ljudi.

Sanel Malčinović sa svojom suprugom Sabinom i četvero male djece, oboje nezaposleni, bez primanja, bez zdravstvenog osiguranja,  živi u veoma teškim uslovima.

Porodici Malčinović u ovom trenutku svaka pomoć je dobro došla, od drva, hrane, higijenskih sredstva, pa do lijekova.

Ova skromna porodica moli za bilo kakvu pomoć, pa je molbu za istu uputila Sabina, supruga i majka četvero prekrasne djece.  

“Molim vas svim srcrm za pomoć u hrani. Najpotrebnije nam je mlijeko. Vjerujte mi da me je nužda natjerala da vas molim za hljeb. Djeca su mi više gladna nego sita. Curica mi se operisala. Nemam ni supe da joj skuham, nemamo ni drva više.Pomozite nam na bilo koji način, bila bih vam zahvalna od srca”

Da bi stvar bila još gora, pored toga što je Sabinina i Sanelova djevojčica operisana, i Sabinin muž je teško bolestan, zbog čega nije u mogućnosti da zarađuje za život, a obzirom na tešku finansijsku situaciju u nemogućnosti je i da se podvrgne liječenju.  

Ukoliko ste u mogućnosti na bilo koji način način pomoći ovoj porodici, više informacija možete dobiti na broj telefona: 062/528-192.  

Novčane uplate mogu se vršiti na broj žiroračuna:

IBAN-BA391413891320047654 otvoren u Bosna Bank international d.d. na ime Sabina (Seid) Malčinović.

Za uplate iz inostranstva broj računa možete vidjeti na fotografiji ispod.

Pokažimo još jednom da je humanost najveća ljudska vrlina!