Poznati tekstopisac i poslanik SBB-a Fahrudin Pecikoza se ne slaže da SBB podrži Bećirovića

hjkm,
Mi u SBB-u imamo jednog mega uspješnog gospodina Fahrudina Radončića, ili ako on neće, imamo i mlađe političare, napisao je Pecikoza

Pecikoza: Kako Maradona može podržati igrača iz treće lige?

FOTO: ARHIV

Nakon današnje informacije u medijima da su razgovarali Fahrudin Radončić, predsjednik SBB-a, Nermin Nikšić, predsjednik SDP-a i Dino Konaković, predsjednik NIP-a, ali i da je zakazana sjednica predsjedništva SBB-a o tome da opozicija izađe sa zajedničkim kandidatom na svom Instagram profilu negativno je reagirao poznati tekstopisac i član SBB-a Fahrudin Pecikoza.

Status prenosimo u cjelosti.

- Veoma sam ljut na opciju da SBB podrži kandidata Trojke Denisa Bećirovića za Predsjedništva BiH. Čovjek je loš i konfliktan kandidat, koji je 25 godina na budžetu. Mi u SBB-u imamo jednog mega uspješnog gospodina Fahrudina Radončića, ili ako on neće, imamo i mlađe političare.

Gospodin Fahrudin Radončić se aktivno uključio u rad Stranke, SBB naglo raste u očima javnosti, i ne sviđa mi se to, da imamo zajedničkog kandidata. SBB određuje glavne tokove velikih izbora, NIP ili Naša stranka su 2018. godine pokazali samo kantonalni kapacitet u Kantonu Sarajevo.

Jedino SDP i SBB imaju poslanike u svim Kantonima Federacije BiH. 

SBB ovim pravi previše ustupaka Trojci, koja je "pobila" naše kadrove u Kantonu Sarajevo. 

Uostalom kako Maradona može podržati igrača iz treće lige?

Sve ovo što pišem večeras, lično sam rekao i gospodinu Fahrudinu Radončiću na njegovom sastanku sa stranačkim rukovodstvom Novog Grada - poručio je Pecikoza.

Image
ghjk