Poslije svega, Amra Halebić se pokrila, i posvetila vjeri!

Home

Poslije svega, Amra Halebić se pokrila, i posvetila vjeri!

Mjesec Ramazan je najposebniji mjesec u životu lijepe pjevačice Amre Halebić, pa se ovom Gostu obradovala više nego ikad u životu.

 

Kako i dolikuje tradiciji i vjeri, Amra ovaj mjesec provodi uz svoju porodicu i svoje najbliže prijatelje u ibadetu i postu.
 
Trudi se da ide i na teravije i da ne propušta nijedan namaz, pa je jednu noć objavila i fotografiju na kojoj se vidi da je Amra spremna za džamiju ili namaz. Uz fotografiju na kojoj je pokrivena po islamskim propisima, Amra je napisala dio jedne ilahije koju ona mnogo voli.
 
“Kiridžije žeđ nose, kofu prazno donose, nad jamu se nadnose, dosta mi je Allah moj… Predivna ilahija…”, napisala je Amra na svom instagram profilu.
 
Kakav je njen odnos prema vjeri i prema ovom svetom mjesecu opisala  je, prije nekoliko dana, za naš portal:
 
 Udaljenost od istinskog izvora ljubavi dovodi nas do raznih stanja, ali sad nam je došao lijepi Ramazan, prilika da se srca vrate istinskom izvoru ljubavi, a istinski izvor ljubavi je Allah, Kur'an, i vjera… Kako ćemo spoznati ljubav ako nismo spoznali ko je ljubav stvorio?! Gospodar nam je dao slobodu na volju koja je ujedno i odgovornost, pa zašto da ne izaberemo ono najbolje? Neka naši putevi i izbori budu pravi i najbolji za nas i društvo, budimo dobri ljudi zbog sebe jer sve što budemo radili, htjeli to ili ne ponijet ćemo sa sobom na dan obračuna”, pojasnila je jedna od najuspješnijih bh. pjevačica.
 
 
(Izvor: Senzacija.ba)
Objavito: Tue, 06/06/2017 - 12:02

Facebook komentari

Povezane vijesti

Back to top